Admin Control Panel 

  ЗаписиНалаштуванняДизайнHTMLКоментаріAdSenseСтатистикаЕфективністьGoogle АналітикаВихід 
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

суботу, 4 серпня 2018 р.

Зубова Л.Г., Зубов О.Р. Гідроекологічні проблеми Донбасу (2008)

Зубова Л.Г., Зубов О.Р. Гідроекологічні проблеми Донбасу: Навчальний посібник — Луганськ: вид-во СНУ ім. В.Даля, 2008. – 100 с.

Посібник „Гідроекологічні проблеми Донбасу” написаний відповідно до програми однойменного курсу, який вивчається студентами напряму „Гідрометеорологія” в Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля і розкриває його найважливіші теми: екологічні проблеми питної води, екстремальні природні та техногенні явища, екологічний стан Азовського моря, поверхневих природних та штучних водоймищ, проблема забруднення довкілля токсичними речовинами з териконів тощо. При розгляді конкретних тем дається ряд загальних зауважень. Головна увага спрямовується на вузлові моменти проблеми. В окремих випадках дається розгорнуте пояснення або посилання на відповідні літературні джерела. По тексту як приклади використовуються проведені авторами спільно зі студентами та аспірантами дослідження. Головна увага приділяється найновішим досягненням, наприклад, в галузі ерозіознавства тощо. Для усіх тем даються запитання для самоконтролю та підготовки до заліку.

Посібник розрахований на студентів спеціальності „Гідрологія та гідрохімія”, а також може бути використаний студентами екологічних напрямків та спеціалістами, сфера діяльності яких пов’язана з водними ресурсами, їхнім використанням й охороною.

Скачать PDF